Stručni tim

Stručni tim

dr Slađana Petrović

dr Slađana Petrović2001. godine diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Rad u struci započela je u stomatološkoj službi Doma zdravlja u Užicu.

Profesionalno iskustvo i znanje sticala je i unapređivala učešćem na stomatološkim kursevima i kongresima. Poseduje sertifikat Udruženja endodontista Srbije o tehnici preparacije kanala korena nikl-titanskim instrumentima, kao i sertifikat “iTop Basic Seminar i individualni trening oralne profilakse”.

Nakon devet godina rada u državnom i privatnom sektoru, 2011. godine otvorila je sopstvenu ordinaciju.

Zakažite pregled kod stomatologa

dr Vesna Vidojević

dr Vesna VidojevićDiplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2009. godine. Nakon osnovnih studija završila je postdiplomske specijalističke akademske studije iz oblasti endodoncije.

Odmah posle studija počela da radi u privatnom sektoru, a u ordinaciji dr Slađane Petrović počinje da radi 2012. godine.

Kontinuirano se edukuje i usavršava na stomatološkim kursevima i kongresima. Poseduje sertifikat “iTop Basic Seminar i individualni trening oralne profilakse”.

Zakažite pregled kod stomatologa

Podeli sa prijateljima na Facebook Podeli sa prijateljima na Google+

© 2013 - 2018 Stomatološka ordinacija dr Slađana Petrović • Dositejeva 38, Dorćol, Stari Grad, Beograd • Tel. 011 26 29 023

Design by draganmarkovic.net